Γκούλα Βασίλειος - Εργολάβος Οικοδομών
Οικοδομικές Επιχειρήσεις & Εργασίες | Νεοχώρι Σιντικής Σέρρες

 

Ο εργολάβος οικοδομικών εργασιών ΓΚΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με εδρα της δουλειάς του στο Νεοχώρι Σιντικής στις Σέρρες και εμπειρία πολλών χρόνων δραστηριοποιείται από το 2005 με ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα, στο χώρο των οικοδομικών εργολαβιών στις γενικές ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις κάθε ιδιωτικού και επαγγελματικού χώρου.   
Τα συνεργεία μας, ανταποκρίνονται σε κάθε έργο με ταχύτητα και συνέπεια και παρέχουν τις πιο οικονομικές λύσεις, οπου μας ζητηθεί στο Νεοχώρι στο Σιδηρόκαστρο στην Νιγρίτα στις Σέρρες και σε ολο το νομό Σερρών. Εμπιστευτείτε μας για επίβλεψη, κατασκευή, ανακαίνιση οικιακών και επαγγελματικών χώρων, καθώς προσφέρουμε τα πάντα για την οικοδομή!

Εξυπηρετούμε άμεσα τις περιοχές των Σερρών: Νεοχώρι Σιντικής, Σιδηρόκαστρο, Άνω Πορόια, Ροδόπολη, Κερκίνη, Καστανούσα, Πλατανάκια, Μανδράκι, Βυρώνεια, Ακριτοχώρι, Ηράκλεια, Πετρίτσι

 

Περισσότερα

Κεραμοσκεπές

Κεραμοσκεπές

Μια ορθά κατασκευασμένη και μονωμένη κεραμοσκεπή προσφέρει προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες όπως βροχή, χιόνι, χαλάζι, το φως και τη θερμότητα του ήλιου. Η επίδοξη ομάδα της επιχείρησης οικοδομικών κατασκευών Γκούλα Βασίλειος αναλαμβάνει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χτισίματα - σοβατίσματα

Χτισίματα - σοβατίσματα

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού για τη διαμόρφωσή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θερμοπρόσοψη

Θερμοπρόσοψη

Εξαλείψτε υγρασία και μειώστε σημαντικά τις απώλειες ενέργειας από το χώρο σας, χαρίζοντάς σας την ποιότητα ζωής που σας αξίζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γυψοσανίδες

Γυψοσανίδες

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες που αφορούν γυψοσανίδες, χωρίσματα, ψευδοροφές, κρυφούς φωτισμούς, θόλους, κορνίζες, ροζέτες, επενδύσεις τζακιών και πάσης φύσεως γύψινες διακοσμήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ